Appareils et accessoires
Ijs van amarenakersen
Prép. 10min
Total 8h 10min
4 porties
Ingrédients
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1967 kJ /
467 kcal
Lipides
28 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Koude lekkernijen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan challah brood
2h 30min
Kruiden- en citroenzout
1h
Uiensoep
1h
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Honingraat
1h 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Basis kippenbouillon
35min
Romige champignonsoep
20min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min