Appareils et accessoires
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Prép. 20min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
143.8 mg
Protides
5 g
Calories
591.3 kJ /
141.3 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Gekookte eieren
20min
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation