Appareils et accessoires
Eiersalade met curry
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
862 mg
Protides
13 g
Calories
1483 kJ /
355 kcal
Lipides
28 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Dadel curry dip
5min