Appareils et accessoires
Mosterd-dillesaus
Prép. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingrédients
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Protides
10 g
Calories
8541 kJ /
2041 kcal
Lipides
211 g
Fibre
2.6 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Bearnaisesaus
15min
Snelle kaassoufflés
45min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Kruimeldeeg
5min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Papaya'péro
30min
Walnoot Brittle
1h 30min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min