Appareils et accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prép. 25min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
935 kJ /
223 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Fijngehakt rauw vlees
35min
200 g prei fruiten
20min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Forel met hollandaisesaus
50min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Aardappel- en groentenpuree
40min