Appareils et accessoires
Zalmtartaar
Prép. 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Apéro Artiest
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Bearnaisesaus
15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Forelmousse
5min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Bearnaisesaus
20min