Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
ou 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Roergebakken champignons
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.