Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
ou 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optionnel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 3.4 g
Recettes alternatives
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Kip met rode paprika
1h 5 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min