Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1736 kJ / 413 kcal
- Protides
- 30.3 g
- Glucides
- 29.8 g
- Lipides
- 18.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalm met venkel
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Viscurry
35 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Vislasagne met courgette
1h
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Mediterrane visschotel
1h 30min