Appareils et accessoires
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Prép. 30min
Total 1h 30min
40 stuks
Ingrédients
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
78 kJ /
19 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0.2 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gegratineerde coquilles
25min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Citroenslush met champagne
10min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Forelmousse
5min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min