Appareils et accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Gewone yoghurt
14h
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Soja yoghurt
12h 15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Mayonaise
5min