Appareils et accessoires
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Prép. 20min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
170 mg
Protides
4.4 g
Calories
1562 kJ /
371.8 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Geklopt eiwit
5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Amandelmelk
10 Min
Mousse van ham
10 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
20 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min