Versions compatibles
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 4 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 706 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Aspergesoep met citroen
55min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min