Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optionnel)
ou 50 g diepvriesdoperwten (optionnel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
ou ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Infos nut.
- par 1 porties
- Calories
- 670 kJ / 160 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Broccolisoep
15 Min
Geklopt eiwit
5min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Koolsoep
50 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min