Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool, in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
ou 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 981 kJ / 235 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 4.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Zomerse pastasalade
30min
Koninginnenhapje
55min
Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Basilicumpesto
10 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min