Appareils et accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.9 mg
Protides
15.3 g
Calories
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
69.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min