Appareils et accessoires
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Prép. 1h 15min
Total 1h 35min
32 stuks
Ingrédients
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Rabarbertaart
55min
Aardbeien mille-feuille
5h
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Amandelverslaving
1h
Pompoen vingers
1h 30min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min