Versions compatibles
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Protides
- 17.5 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 40.4 g
- Graisses saturées
- 14.5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1829.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Groentenbouillonpasta
45min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Veelzijdige stevige soep
50min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min