Appareils et accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingrédients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Lipides
55 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1ωρ.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Καμία βαθμολογία
Crème anglaise
15 λεπτ.
Worteltaart
2ωρ.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 λεπτ.
Pistache en amandel filo spiraal
Καμία βαθμολογία
Baba met rum
Καμία βαθμολογία
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1ωρ. 35 λεπτ.
Zoete of hartige pannenkoeken
35 λεπτ.
Bessenlikeur
30 λεπτ.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 λεπτ.
Napolitaanse cake
Καμία βαθμολογία