Appareils et accessoires
Vijfzadenbrood
Prép. 10min
Total 1h 50min
20 sneetjes
Ingrédients
-
water500 g
-
20 g verse gistgedroogde gist (8 g)2 tl
-
extra vergine olijfolie en meer om in te vetten30 g
-
broodmeel500 g
-
zout1 tl
-
havermout50 g
-
gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)150 g
-
honing30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
10 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
13 g
Fibre
4.9 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg
5min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Kerst stol
2h 20min
Speltbrood
1h 45min
Boerenbrood
2h
Gestoomde broodjes
2h 10min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Snel brood
50min
Basisrecept Brood
3h
Melkbrood
2h 20min