Appareils et accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Prép. 30min
Total 2h
6 porties
Ingrédients
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optionnel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
159 mg
Protides
7 g
Calories
1615 kJ /
386 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegratineerde coquilles
25min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Virgin passievrucht mojito
10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Rudolphs Mocktail
30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min