Appareils et accessoires
Ijs van chocolademousse
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
Opgeklopte room
-
poedersuiker50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers (medium)6
-
basterdsuiker100 g
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
3343 kJ /
799 kcal
Lipides
58 g
Fibre
3 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hemelse desserts
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Mout milkshake
10min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Napoleon hoedjes
Pas d’évaluation
IJssandwich
Pas d’évaluation
Loempia’s
55min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Chocolademousse
3h 20min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min