Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
ou 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
No ratings
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2小时
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
No ratings
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1小时 25 分钟
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min