Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
TM5 TM6

Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

4.2 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 2 tl fijn zout
  • 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
  • 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
  • ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 50 g sjalotten
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 150 g verse champignons, in schijfjes
  • 30 g droge witte wijn
  • 100 g sojaroom
  • 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • vers gemalen zwarte peper, naar believen

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2535 kJ / 606 kcal
Protides
53 g
Glucides
33 g
Lipides
30 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives