Appareils et accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Prép. 30min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Cheesecake likeur
10min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Vinaigrette van paprika's
Pas d’évaluation
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Groentensoep
35min