Appareils et accessoires
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
Prép. 5min
Total 14h 20min
10 porties
Ingrédients
Chocolade ijs
-
suiker150 g
-
rode chilipeper, gedroogd (zie tip)1
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
eierdooiers8
-
ongezoete cacaopoeder40 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
zout¼ tl
-
room, min. 30% vet620 g
Whiskey siroop
-
bourbon-whiskey (bv. Jack Daniel's, Jim Beam...) (zie tip)120 g
-
suiker100 g
-
water20 g
-
30 g honingahornsiroop (optionnel)30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
146.6 mg
Protides
6.7 g
Calories
2027.4 kJ /
484.6 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
19.3 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black Collection
10 Recettes
Benelux
Benelux
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Vegan cheddar mac & cheese
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Bessencurd
20 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Ijs van chocolademousse
3 godz.
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min