Appareils et accessoires
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Prép. 25min
Total 2h 20min
4 porties
Ingrédients
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
93 mg
Protides
46 g
Calories
2926 kJ /
698 kcal
Lipides
56 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 godz. 20 min
Vloeibare karamel
25 min
Groene pepersaus
20 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Nougatine
1 godz. 30 min
Steak tartaar
30 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Rundvlees Stroganoff
1 godz.