Appareils et accessoires
Peergelei
Prép. 10min
Total 10h
2 potten
Ingrédients
-
peren klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)600 g
-
suiker300 g
-
citroensap120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 potten
Protides
3 g
Calories
6402 kJ /
1530 kcal
Lipides
1 g
Glucides
400 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pompoensoep
35min
Ratatouille
40min
Aspergesoep met citroen
55min
Abrikozenlikeur
30min
Citroenslush met champagne
10min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Traditionele vruchtenjam
55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Rijst met groentemix
55min
Tomatenketchup
1h 15min
Tomatensaus
40min