Appareils et accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Prép. 30min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.7 g
Calories
2710 kJ /
647 kcal
Lipides
33 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Advocaat
10min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Romige snijbietsoep
35min
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min