Appareils et accessoires
Vijgenmosterd
Prép. 5min
Total 25min
2 glazen
Ingrédients
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
3 g
Calories
809 kJ /
193 kcal
Lipides
2 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Advocaat
10min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Kerst stol
2h 20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Confituur van ananas en gember
40min
Mangochutney
1h 20min