Appareils et accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
81 mg
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesaus
15min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Karamelpoeder
1h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Nougatine
1h 30min
Honingraat
1h 30min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Hollandaisesaus
15min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Bechamelsaus
15min