Appareils et accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prép. 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingrédients
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
216.8 mg
Protides
79.7 g
Calories
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Lipides
59.7 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Kreplach
55min
Aardbeien mille-feuille
5h
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Kruidenboter flatbreads
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min