Appareils et accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Prép. 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.4 mg
Protides
2.2 g
Calories
565.1 kJ /
135.1 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Gevulde vis
1h 50min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Venkelsapje
10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Broccoli-ham omelet
35min
Rode bietensalade
10min