Appareils et accessoires
Hartige taart met savooiekool
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12 g
Calories
990 kJ /
237 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Cholent
Pas d’évaluation
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Pompoen baba ganoush
35min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Vanillesuiker
72h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min