Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
ou 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
ou 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1587 kJ / 379 kcal
- Protides
- 12 g
- Glucides
- 46 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 9.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Appel strudel
1 godz. 45 min
Moussaka met linzen
2h 20min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Balletjes met aubergines
1 godz.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Vislasagne met courgette
1 godz.
Preiquiche
1 godz. 45 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min