Versions compatibles
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (optionnel)
- 3 jeneverbessen (optionnel)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protides
- 47 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 25 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Kipsatés met pindasaus
2hod.
Ijs van amarenakersen
8h 10 min
Aardappelgoulash
1h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip met amandelen
25 min