Appareils et accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Prép. 35min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11 g
Calories
1659 kJ /
396 kcal
Lipides
13 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Geluksbal-raketspiezen
Pas d’évaluation
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Rijstsalade
1h
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Risotto bolognese
45min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Fideuá van groenten
40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min