Versions compatibles
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Protides
- 43.5 g
- Glucides
- 19.3 g
- Lipides
- 28.3 g
- Graisses saturées
- 9.3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 932.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tostadas met kip
40min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Asperge-watermeloen salade
40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Beef laab
1h 5min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1sa 10 dk
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kabeljauw met citrusboter
50min