Appareils et accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Prép. 15min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
961 kJ /
230 kcal
Protides
2.52 g
Glucides
16.99 g
Lipides
16.86 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De wafels van de foor
3h
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gestoomde rijst
25min
Tagliatelle met broccoli
15min
Pannenkoeken
1h 15min
Koken van basmatirijst
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Spaghetti met tonijn
40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Aardappelpuree
45min