Appareils et accessoires
Berries and Cream Layer Cake
Prép. 30min
Total 2h 15min
12 slices
Ingrédients
Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
medium eggs8
-
caster sugar250 g
-
self-raising flour250 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling and Topping
-
whipping cream chilled600 g
-
fresh strawberries200 g
-
caster sugar10 g
-
fresh raspberries120 g
-
icing sugar for dusting1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
8 g
Calories
1753 kJ /
419 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.3 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
American-style Pancakes
40 min
Apple Cake
1 godz.
Chocolate cake
45 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Brownies
50 min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 godz. 10 min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Pistachio Cupcakes
40 min