Appareils et accessoires
Pumpkin Soup
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
592 kJ /
141 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.9 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Carrot and Ginger Soup
5min
Pumpkin soup
35min
Creamy Tomato Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Potato and Vegetable Purée
40min
Potato Cakes
45min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Cream of Asparagus Soup
15min
Vegetable and Almond Soup
45min
Chickpea soup with spinach
40min