Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
ou 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(optionnel)
ou ½ tl gedroogde pepervlokken (optionnel) - 50 g droge witte wijn (optionnel)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 65 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 5.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Champignons of zwammen met look
20p
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Spaanse brunch
1óra 15p
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Levercake
Pas d’évaluation
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Pas d’évaluation
Bevroren aardbeidaiquiri
10 min.
Koken van bulgur
35p
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h