Appareils et accessoires
Taartje met chocolade-praliné
Prép. 5min
Total 2h 30min
6 porties
Ingrédients
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optionnel) voor de afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
123.5 mg
Protides
9.2 g
Calories
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Lipides
43.2 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
58.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Carnaval maskers
1h 45min
Vanillesiroop
30min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Bevroren veenbessen margarita
5min
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Knolselder parmigiana
1h 10min