Appareils et accessoires
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
Prép. 20min
Total 3h 50min
8 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Mini gehaktballetjes in pikante saus
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
teentje knoflook2
-
rundergehakt125 g
-
varkensgehakt125 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
geraspte Parmezaanse kaas30 g
-
licht oudbakken witbrood in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
1 gerehydrateerde rode peperverse rode peper1
-
uien gehalveerd20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
gedroogde oregano1 snuifje
-
150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)Scamorza in plakjes (7-8 mm)150 g
-
paprika's geroosterd, in stukken (2-3 cm)80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
533 mg
Protides
20.1 g
Calories
1755.8 kJ /
419.6 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
45.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Appeltaart
Pas d’évaluation
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Piña Colada sorbet
30min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation