Versions compatibles
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 36 g
- Sodium
- 1082.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Mashed Potatoes
50min
Vegetable Soup
35min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Greek Style Pork Stew
50min
Beef Stroganoff
1 Std.
Southwestern Shepherd's Pie
2sa 5 dk
Beef Lasagna
2sa 5 dk
Beef Chili
1h 5min
Chunky Beef Stew
2h 10 min