Appareils et accessoires
Quick Thai Chicken Curry
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
oil1 oz
-
Thai red curry paste3 ½ oz
-
coconut milk14 oz
-
water5 oz
-
waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces16 - 17 oz
-
carrots cut into bite-size pieces4 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1½ in.)24 oz
-
frozen peas6 oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
49 g
Calories
2539 kJ /
607 kcal
Lipides
29 g
Fibre
7.5 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Basque Chicken
1hod. 10min.
Chicken Garam Masala
50min.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min.
Vegetable Soup
35min.
Mild Thai Green Curry
50min.
Cashew Chicken Stir Fry
30min.
Thai Curry Noodles
25min.
Beef Stroganoff
1hod.
Moroccan Chicken Bowl
45min.
Creamy Tomato Soup
30min.
Turkey Chili
45min.
Mashed Potatoes
50min.