Mild Thai Green Curry
TM6 TM5

Mild Thai Green Curry

3.7 ( 27 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz coconut oil
  • 6 ½ oz Thai green curry paste
  • 13 ½ oz coconut milk
  • 16 oz chicken thighs boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
  • 2 oz fish sauce
  • 1 oz palm sugar
  • 1 - 2 fresh kaffir lime leaves to taste
  • 6 ½ oz cauliflower cut into bite-size florets
  • 2 ½ oz red bell pepper cut into slices (⅛ in.)
  • 6 oz kabocha squash peeled, diced into pieces (¾ in.)
    ou 6 oz butternut squash peeled, diced into pieces (¾ in.)
  • 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
  • fresh green chili sliced, to garnish
  • cilantro leaves to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
639.5 kcal / 2675.7 kJ
Protides
27.1 g
Lipides
42.1 g
Glucides
31.5 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
24.9 g
Sodium
1470 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives