![Greek Vegetables Greek Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15390339-F750-4441-9432-E0CCBFEF2877/Derivates/c4a5af61-608a-4cee-9a95-787e7eda413b.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
ou 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Ratatouille
40min
Tofu Stew
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cod with Citrus Butter
50 мин.
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1u. 10min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Lentil Loaf
1u. 10min
Greek Lentils and Rice
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min