Funky Roasted Veggies
TM6 TM5

Funky Roasted Veggies

4.1 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 24 oz turnips, peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)
  • 10 oz Brussels sprouts, halved
  • 1 head of cauliflower, 24 oz (med. size), cut into bite-size florets
  • ¾ tsp ground cumin
  • ¾ tsp smoked paprika
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp kosher salt, to taste
  • 2 oz avocado oil
    ou 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp fresh mint, chopped
  • 2 tbsp chopped pecans
  • 1 tbsp chopped fresh parsley
  • 1 lemon, zest only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1059 kJ / 253 kcal
Protides
12 g
Glucides
15 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
5 g
Sodium
369 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives