Appareils et accessoires
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
508 mg
Protides
14 g
Calories
2138 kJ /
511 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tortilla Soup
25min
Pumpkin Chili
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Southwest Quinoa
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Tropical Cashew Rice
1h 45min
Lentil Loaf
1h 10min
Vegetarian Chili
50min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Black Beans
30min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min